Monday, October 25, 2010

Hot G

Sorry im not that literally gossip girl but sometimes u will piss off when somebody act like shit and the one who talk shit about u , arent ya ?
I got two stories to share with , ohh maybe three :D


First shit crap sial is,
I should give a name face. She is mrs S cannot ASS ;D



Haa budak insane ni memang penah cari pasal ng i by talk belakang2 that I rampas balak dia , and I am the one who musnahkan cnta agung mereka ! whaddahek --"
I dont even know you la S , I just know u after the guys talking shit about you and hh there s my name ! So , watch out your mouth longkang ! I tell you please dont let banana fruit two time. Nak kena sekali lagi ? better serik okay. FUCK.
Haa kes ni dah selesai dah by pertolongan dari kawan-kawan sekalian. Terima kasih atas kerjasama semua pihak. I LOVE YOU OLL LAHH WEH :')
And the guys yang always lepak with me thank for the support by telling me a bit about her. You know what , her dad owns a starbuck? whaddahek --"
What type of human monkey you are , dont lie la. Adehh nak tipu pun agak2 laa. Ingat budak2 ni bodoh cam kau. And yeah that car stuff. Just keep quiet and berambus. Bangang sial kau perempuan !


Adcice utk kau : JANGAN JADI MULUT LONGKANG! Bye bye take care. Sorry eh (':


Second ta berapa nak shit sangat tapi muntah hijau boleh is ,
His name is what shud I call him , Mr $#. That s proper enough :)



Haaa this retarded guy also gila and always kutuk2 her gf at me. Not just me , the whole gang of him. But lagi banyak ngan i laa. But then ? Couple balik. The most funniest part is he try to get on me, and yeah YOU WANT ME TO KICK YOU ASSHOLE? cannot la because Im so damn know u well. Kau nak buat gf kau jeles by letak wallpaper pic aku kat handphone kau then call me baby ,YUCKS. Nasib baik kau ni tade a jahat sangat. If x , aku dah cari gf kau dah. SABAR. Kau memang dasar buaya darat tahik kucing laa weh ! adn perempuan tuu pon al bodoh bahlul jugak. Hesh ! Please la jangan nak kaitkan aku lagi ng relationship korang yang baget forever love ni. PUHLEASE DONT MAKE ME PUKE AT YOUR FACE! kau menggelikan gila. and btw tau x kenap aku cem baik ng kau ? sebab i want to revenge. Sorry der. Serve u right man ! Dahla semoga kau cepat kurus macam balak aku yang hensem tuu :D

NAH PEREMPUAN UTK KAU :) aku baik? aku tahu. Bhahaha



Advice for mista bajet cool : GO DIE :) sorry bye bye



aite now macam dah puas hati sikit. BYE ! LOVE YOU ALL EXCEPT DUA KEPARAT NI (:

7 comments:

  1. aku knl mereka nih ahahhaha :)
    aku sentiase di sisi kiri kaw :)

    ReplyDelete
  2. Bhahaa , thank you sayang. Cium pipi kanan and kiri (':

    ReplyDelete
  3. Hehe ada laa. Nanti kau tau juga :')

    ReplyDelete
  4. oke, menunggu untuk taw ni hanis!haha

    ReplyDelete
  5. nice pict good ...

    sexy n hot ...

    Girl In Bikini

    http://girlinbikini.blogspot.com/


    Hot Lingerie Girls

    http://hotlingeriegirls.blogspot.com/


    Hot Model Photo

    http://hotmodelphoto.blogspot.com/

    Hot Pose Girls

    http://hotposegirls.blogspot.com/

    Famous Super Model

    http://famoussupermodel.blogspot.com/

    ReplyDelete